Man lär sig så länge man lever

Man slutar aldrig att växa som människa visste ni det?

Så länge som du lever kommer du att lära dig massor av livet. Om du lever så innebär det att du har fortfarande kvar att lära dig av livet. Man kanske sneglar på folk och tycker att de har det bättre än en själv. Man kanske tycker att det finns kvinnor som verkligen har alltid livet och undrar varför man själv inte har allt i livet.

Det man glömmer är att går man i deras skor så kommer man också upptäcka vad de själva har för brister i sitt liv. Kanske är de inte så lyckliga som de ser ut att vara. Det kanske fattas något i deras liv som är omöjlig att ersätta.

Kunskap är makt

Man har i alla tider alltid sagt att kunskap är makt och då menar man att studier är alltid en kunskap. Samt att den kunskapen ger dig mer makt över ditt eget liv. Kan du ingenting så har du heller ingen makt. Du kan tex gå en distansutbildning och lära dig massor av nya saker. Det finns massor av utbildningar du kan välja bland och det finns även kurser.

Du bestämmer också delvis din egen takt och behöver aldrig bli stressad över något i livet. Tänk dig att sitta i lugn och ro i sin egen soffa med en god kopp kaffe i handen och lyssna på sina mentorer genom datorn. Du kan då bestämma om du dessutom önskar röka inomhus utan att det stör andra människor. För går du i en fysisk kola så måste du alltid ta hänsyn till andra kurskamrater.

Det är viktigt att ta hänsyn till andra när man studerar så man inte stör dem medans de också försöker att lära sig något nytt. Du kommer också glädjas över de nya böckerna du kommer att köpa samt så kommer du ta väl hand om dina nya studie böcker. För du kan alltid gå tillbaka och repetera allt så att allt du har lärt dig sätter sig i ryggmärgen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *