Sol, bad och vatten när sommaren närmar sig!

Det finns mycket man önskar göra nu när sommaren närmar sig och ett av dessa alla måsten är att bada och sola så mycket man kan. Visste du tex att solen ger dig D vitaminerna. Samt saltvatten är bra för hud som har allergi mm och även bra för eksem. Det man kan göra på sommaren är att spraya huden med saltvatten och sedan sola för då får man verkligen en frisk hud.

Du kan även blanda salt i själva poolen dvs swimmingpool om du vill känna att du badar i havet. Vissa har i lite klorin men det är sundare med salt som man kan köpa i stora säckar. Vi människor behöver verkligen röra på oss mer för att hålla oss så friska som möjligt. Detta för att undvika stela leder och det bästa som finns är faktiskt att bada i en pool från Poolgiganten för hela slanten lät väl bra. Det rimmar dessutom och gör en glad.

Andra saker man kan göra på sommaren är att ta långa promenader så att man får frisk luft. Sedan kan man stanna till för att fika lite med varm choklad och en smörgås till. När man ska äta en smörgås till varm choklad är en smörgås med leverpastej och smörgåsgurka godast. Ska man dessutom äta ärtsoppa då ska man bara ha en baguette med smör och ost på. Det är så olika hur vi människor upplever smaker och vad som passar in i olika smörgåsar.

En annan sak att tänka på när du skaffar en pool är att glöm inte badkläder och handduk. Ha ett skåp i din trädgård och i den fyller du badlakan, handduk och schampo. Dessa ska du då bara använda när du är utomhus. Du kan säkert installera en dusch också så att du kan duscha av dig allt utomhus så du inte smutsar ned ditt hem medans du trampar in. För tänk på att har du blöta fötter då följer massa gräs och grus med in i ditt hem. Det är samma sak om man har hund så ska man tvätta av hundens tassar så att inte grus och gräs följer med in.

Det gäller att planera noga så att man kan hålla allt rent både husdjuret och sitt hem. Katter behöver du inte vara lika noga med då katter inte brukar smutsa ned lika mycket som hundar kan göra. Oavsett vad du har för husdjur så glöm inte att alla djur kan simma förutom fåglar de kan flyta utan att drunkna.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *